Bedankt voor het maken van een afspraak

Leuk dat je langskomt! Op korte termijn nemen wij contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Kom goed voorbereid en laat je alvast inspireren

Hieronder vind je blogs waarin wij je alvast tips geven die je mee kunt nemen bij het maken van verschillende keuzes voor in jouw (droom)keuken!

Scheffer Keukens
Inductie kookplaat met afzuiging

Overweeg je om een inductie kookplaat met afzuiging aan te schaffen? We vertellen je alles, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Lees het hier
Scheffer Keukens
Waterkoker of Quooker? Wat kies jij?

Nooit meer hoeven te wachten tot het water gekookt is, maar kokend water uit de kraan. Handig zo'n Quooker, of toch niet? Je leest het hier!

Lees het hier
Scheffer Keukens
Zwarte kranen De voor- en nadelen

Kies jij voor een zwarte kraan? Ze zijn modern, stijlvol, makkelijk te combineren met verschillende stijlen én ze zorgen voor een leuk accent in de keuken.

Lees het hier
Scheffer Keukens
Keukenkastjes Hoe deel jij ze in?

Rommel(en) in de keukenkastjes, hoe voorkom je dit? Vind hier praktische tips die je gelijk kan toepassen! Waar wacht je nog op?

Lees het hier
Scheffer Keukens
Keukenbladen Welke past bij mij?

Wist je dat het keukenblad het meest gebruikte onderdeel van de keuken is? Maar welke past nou bij jou en bij jouw keuken? Lees onze tips!

Lees het hier
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.