Tijdelijk geen
webshopbestellingen

Webshopbestellingen

Door de (nasleep van het) coronavirus hebben wij nog steeds te maken met andere levertijden dan dat je van ons gewend bent. Om deze reden is het niet mogelijk om bestellingen in de webshop te plaatsen. We verwachten dat dit na de zomer weer mogelijk is.
 
Wel vergelijk je in onze webshop eenvoudig apparaten en merken met elkaar. Uiteraard kan je ook een afspraak maken in onze showroom om de apparatuur uitgebreid te bekijken en waar mogelijk te testen. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Bezoek onze showroom

Waarom kan ik geen webshopbestelling plaatsen?

Ook bij onze toeleveranciers bestaat een grote uitdaging om met de beperkingen in de productie te voldoen aan de enorm gestegen vraag. Chips, roestvrijstaal of specifieke onderdelen zijn nog steeds moeilijk leverbaar bij de fabrieken. Levertermijnen zijn hierdoor behoorlijk onvoorspelbaar.

De levering van apparatuur is in de huidige tijd van zoveel factoren afhankelijk geworden. Tussenvoorraden zijn overal op, waardoor het aankomt op de productiesnelheid. Hiermee is geen goede voorspelling meer te doen en een snelle levering is daardoor nagenoeg uitgesloten. Onze keuze is om dit in onze webshop op voorhand helder te maken.

Bedankt voor je begrip!

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.