Atag
Atag
Passie voor koken, passie voor kwaliteit

ATAG Apparatuur

Al 70 jaar lang toont ATAG haar passie voor koken in de vorm van kwalitatieve keukenapparatuur. Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. ATAG bestaat inmiddels 70 jaar en heeft altijd 'dicht bij het vuur gezeten'. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten ze de toon met een superieure wokbrander. 

In het jaar 2000 besloten ETNA, ATAG en Pelgrim de handen ineen te slaan en verder te gaan als ATAG Nederland B.V. Dankzij de verdiende, goede naam van de drie A-merken, het zeer complete productenpalet en het innovatieve dienstenpakket, speelt de organisatie een bijzonder grote rol in de keukenbranche.

Het assortiment van ATAG richt zich volledig op de keuken. Daarmee zijn zij een echt kookmerk. Alles bij ATAG draait om koken, in de breedste zin van het woord. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. ATAG biedt alle technische ingrediënten om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken.

Bekijk apparatuur

ATAG Service & Garantie

Service
Heb je vragen over een apparaat dat je wellicht wilt aanschaffen? Ben je op zoek naar een nieuw onderdeel voor jouw apparaat? Of wil je ondersteuning bij een defect of garantie? ATAG helpt je graag. Je kunt ATAG telefonisch bereiken op werkdagen van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 16.30 uur. Telefonisch: 088 - 882 1801 óf stel je vraag online.

Garantie
De G8 Garantie staat voor maar liefst 8 jaar garantie! Als je gelijktijdig (in één aankoop) minimaal vier ATAG-apparaten koopt, dan ontvangt je naast de twee jaar volledige basisgarantie, zes jaar extra garantie! Dat is inclusief alle kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon. Je betaalt dan alleen de voorrijkosten. De enige voorwaarde voor de acht jaar garantie is dat je jouw aankopen binnen 30 dagen registreert op www.atag.nl of via 088 - 882 18 01.

Koop je drie of minder apparaten van ATAG? Dan krijg je maar liefst vijf jaar garantie. Naast de twee jaar volledige basisgarantie, ontvang je van ATAG altijd drie jaar extra garantie. Hierbij neemt ATAG de kosten voor materiaal, onderdelen en arbeidsloon volledig voor haar eigen rekening. Je betaalt alleen de voorrijkosten.
 

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.