Bora
Bora
Een must voor elke keuken

BORA Apparatuur

BORA is een jonge onderneming die al in korte tijd geschiedenis weet te schrijven. De pijlsnelle ontwikkeling begint wanneer Willi Bruckbauer in 2006 met BORA Professional zijn eerste eigen kookveldafzuigsysteem ontwikkelt en er een patent op aanvraagt. 

Efficiënt, innovatief & stijlvol: de kookveldafzuigingen van BORA zijn een must voor elke keuken. Het einde van de afzuigkap is het begin van meer vrijheid, schoonheid, functionaliteit en efficiëntie zonder enig compromis. Met het gepatenteerde BORA-systeem heb je geen vetafzetting, geen lawaai en geen hinderlijke dampen. Doordat de afzuiging in de kookplaat geïntegreerd is, ervaar je maximale vrijheid tijdens het koken en zijn er geen dwingende elementen bij de vormgeving van jouw keuken. Lees in deze blog hoe je de beste inductie kookplaat met afzuiging kiest.

BORA Service & Garantie

Service
Je kunt BORA telefonisch bereiken via 04127 - 450 44 of door een e-mail te sturen naar service.nl@bora.com.

Garantie
Je hebt twee jaar garantie op BORA toestellen. Hierbij heb je de mogelijkheid om de garantie met een jaar te verlengen door het apparaat online te registreren.

BORA Classic 2.0

Onbeperkte vrijheid - maximale flexibiliteit voor de individuele keuken
Ervaar het nieuwe BORA Classic 2.0 en het BORA-principe.

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.