Etna
Etna
ETNA voor je nieuwe keuken

ETNA apparatuur

Wat wil de moderne thuiskok? Op die vraag geeft ETNA al 160 jaar een overtuigend antwoord. Dat begon met de befaamde ETNA-ijzergieters, die al in een ver verleden de Nederlandse keukens opwaardeerden met oerdegelijke fornuizen. Anno 2015 onderzoekt ETNA nog steeds wat Nederlanders willen, met een strakke blik op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Zo brengen ze innovaties binnen handbereik van iedereen. En zo maken ze bij ETNA kwaliteit betaalbaar.

In het jaar 2000 besloten ETNA, ATAG en Pelgrim de handen ineen te slaan en verder te gaan als ATAG Nederland B.V. Dankzij de verdiende, goede naam van de drie A-merken, het zeer complete productenpalet en het innovatieve dienstenpakket, speelt de organisatie een bijzonder grote rol in de keukenbranche.

Bekijk apparatuur

Etna Service & Garantie

Service
Heb je vragen over een apparaat dat je wellicht wilt aanschaffen? Ben je op zoek naar een nieuw onderdeel voor jouw apparaat? Of wil je ondersteuning bij een defect of garantie? ETNA helpt je graag. Je kunt ETNA telefonisch bereiken via 088 - 882 -1803 van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Daarnaast kun je online contact opnemen.

Garantie
ETNA geeft 5 jaar garantie op alle inbouwapparatuur. Naast de eerste twee jaar volledige fabrieksgarantie geeft ETNA ook voor het derde tot en met het vijfde jaar na aankoopdatum garantie op de onderdelen en arbeidsloon. Het enige wat zij berekenen zijn de voorrijkosten. Wil je in aanmerking komen voor 5 jaar ETNA garantie op inbouwapparatuur, dan is het belangrijk dat je je inbouwapparatuur binnen 30 dagen na aankoop hier registreert.

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.