Miele
Miele
Miele
Miele. Immer Besser.

Miele Apparatuur

Ga je voor vertrouwd, of voor de nieuwste technieken met bijvoorbeeld veelzijdige stoomovens. Voor snel en eenvoudig, of juist uitgebreid. Wat jouw smaak ook is, één ding hebben alle opties gemeen: bij Miele krijg je gegarandeerd hoge kwaliteit. Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor hun klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. In de Duitse ranglijst van 'best brands' werd Miele zelfs uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk Miele zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur. Bij Miele kies je naast kwaliteit ook voor duurzaamheid.

Bekijk apparatuur

Miele Service & Garantie

Service
Ook na vele jaren trouwe dienst loont het zich vaak een Miele-apparaat te laten repareren met het oog op nog langer gebruiksplezier. Gespecialiseerde Miele-servicetechnici staan in dat geval voor je klaar om de reparatie snel en adequaat uit te voeren. Je kunt een serviceafspraak 24 uur per dag en 7 dagen per week maken en zelf bepalen wanneer de Miele-servicetechnicus bij je langskomt. Telefonisch: 0347 - 37 88 88 óf maak online een serviceafspraak. 

Garantie
Standaard heb je op jouw Miele-apparaten 2 jaar garantie. Kies je voor vier of meer inbouwapparaten van Miele in jouw keuken? Dan krijg je het Zekerheidsplan cadeau. Dit houdt in dat eventuele reparatiekosten vijf jaar zijn gedekt. Dit kunt u tot een jaar na aankoop doen. Voor meer informatie en de voorwaarden klik hier en kijk onder het kopje ‘Meer Miele’.

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.