Siemens
Siemens
Voor een niet alledaagse dag, iedere dag:

studioLine Apparatuur

Het studioLine assortiment van Siemens spreekt tot de verbeelding met zijn buitengewone design en
unieke vormgeving. studioLine is het premium assortiment van Siemens en staat voor het beste wat
Siemens te bieden heeft op het gebied van inbouwapparatuur. Lees meer over het studioLine assortiment.
 

Bekijk de Studioline producten
Niet alleen de studioline producten zien?

Alle Apparatuur Siemens

Siemens heeft natuurlijk nog een veel uitgebreider aanbod dan alleen de studioline producten. Bekijk hier alle producten van Siemens. Lees in deze blog hoe je de beste inductie kookplaat met afzuiging kiest.

Bekijk apparatuur

Siemens Service & Garantie

Service
Siemens service is er niet alleen om een eventuele storing te verhelpen of om snel een serviceafspraak te regelen, maar ook om advies te geven. Je krijgt vakkundig antwoord op vragen over de bediening, het gebruik en het onderhoud van  jouw apparatuur. Het Siemens Contact Center is elke werkdag bereikbaar voor advies en informatie. Voor het maken van een reparatie afspraak zijn ze zelfs 24/7 bereikbaar. Telefonisch: 088 – 424 40 20 óf online.

Garantie
Kiezen voor Siemens is kiezen voor zekerheid.  Registreer jouw aankoop binnen 3 maanden online en vul jouw gegevens in. Bij aanschaf van 4 of meer inbouwapparaten van Siemens bij een van de erkende dealers van BSH huishoudapparaten B.V. in Nederland, krijg je in totaal 5 jaar garantie. Je betaalt dan 5 jaar lang geen materiaalkosten en geen arbeidsloon. In het derde tot en met het vijfde jaar betaal je, wanneer je beroep moet doen op jouw garantie, alleen de voorrijkosten.

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.