Fronten

Häcker Classic

Ben je op zoek naar een Häcker Classic keuken? We vertellen je er graag meer over. Häcker Classic staat bekend als een jonge, moderne lijn en biedt fronten in veel verschillende stijlen aan. De klassieke onderkasthoogte van Häcker Classic is 72 cm, waarbij keuze is uit veel verschillende kastmaten en plinthoogten.

Häcker Classic: een prijsbewust keukenconcept

De trend van moderne, strakke keukenontwerpen met greeploze fronten komt terug in de collectie van Häcker Classic. Je kunt je keuken naar eigen wensen en eisen samenstellen. Voor iedere wens is een passende oplossing, waarbij prijskwaliteitverhouding een grote rol speelt.

Door het onderhoudsvriendelijke, resistente, hoogwaardige materiaal ben je verzekerd van lang plezier van jouw keuken. Koken moet een echte belevenis zijn. Häcker draagt hier zeker aan bij.
 
Naast de Häcker Classic variant, heeft Häcker ook een Systemat variant. Häcker Systemat staat bekend als het ambitieuze, designgerichte systeemkeukenconcept. Daarnaast heeft Häcker een Concept 130 variant. De vele mogelijkheden van Concept 130 zorgen ervoor we alle buitengewone keukenideeën op een creatieve wijze kunnen ontwerpen. 

Wat kost een Häcker Classic keuken?

Benieuwd naar wat een Häcker Classic keuken nou ongeveer kost? Dit hangt van veel factoren af, zoals de gekozen inbouwapparatuur, de kwaliteit van de gekozen materialen en de grootte van de keuken.
 
Graag nodigen wij jou uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. In onze showroom vind je verschillende keukens in een huiselijke ambiance. Wij luisteren naar jouw wensen en adviseren jou op basis van onze jarenlange ervaring.

Benieuwd naar de Häcker Classic keukens?

Bekijk hieronder de verschillende fronten van Häcker Classic of maak een afspraak in de showroom.

Maak een afspraak
No data found
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.