Fronten

Keukenfront op maat

Wij hebben verschillende leveranciers met wie wij samenwerken om het perfecte front samen te stellen. Elke keuken is anders, waardoor wij volledig op maat werken. 
Een van onze leveranciers is Tristar Keukens, een 100% Nederlands fabricaat. De collectie biedt veel keuzemogelijkheden uit materialen en kleuren. Zo bieden zij ook massief houten fronten aan in de uitgebreide collectie. 

Je kunt eindeloos combineren. Alle keukens worden volledig op maat gemaakt. Een voorbeeld hiervan is dat een standaardkorvenkast van 100 cm, ook in 103 cm gemaakt kan worden. Hierbij vinden geen onnodige kastboringen plaats. Door de eigen lakstraat is het mogelijk elke RAL of NCS-kleur voor jou te maken, zonder meerprijs. Daarnaast krijg je levenslange garantie op ladegeleiders en scharnieren. Ontdek de vele mogelijkheden en breng een bezoek aan onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

No data found
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.