Werkbladen

DecorTop

Decortop is extra dik laminaat en heeft een voelbaar diepe, grove structuur. Het blad oogt robuust en is verkrijgbaar in verschillende exclusieve kleuren. Dankzij zijn natuurgetrouwe kleur en structuur geeft een DecorTop® blad een rijke uitstraling. DecorTop® heeft een zwarte kern waardoor bij de randafwerking een zwart randje zichtbaar is. Dat staat fraai bij de donkere kleuren, en vormt een mooi contrast met de lichtere tinten.

EIGENSCHAPPEN VAN EEN DECORTOP AANRECHTBLAD

Voor wie houdt van een houten of stenen keukenblad, maar niet van het bijbehorende prijskaartje, zijn DecorTop keukenbladen het perfecte betaalbare alternatief. Dat komt door de unieke decoratieve toplaag van het keukenblad. Bijzondere designs die er niet alleen uitzien als hout of steen, maar ook zo aanvoelen. Een decortop werkblad geeft net een beetje extra power aan je keuken. Het HPL (High Pressure Laminate) is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst en is extra dik. Naast het mooie design heeft een decortop keukenblad nog meer voordelen:

  • Erg hygiënisch en eenvoudig te reinigen: je hoeft het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een doek.
  • Op ieder formaat te maken: welk maat werkblad je ook wenst, alle DecorTop werkbladen zijn op maat te maken. Er zijn nagenoeg onbeperkt mogelijkheden. 
  • Goede prijs- kwaliteitverhouding: de sfeer van warm hout of krachtig steen, voor een betaalbare prijs.
  • Unieke kleuren en oppervlakstructuren: het extra dikke laminaat heeft een voelbare, diepe, grove structuur en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

DECORTOP WERKBLADEN

In DecorTop zijn ook matchende achter- en stollenwanden leverbaar. Dit zorgt voor een prachtig geheel in de keuken! Of je nu een keukenblad, kookeiland, achterwand of stolwand zoekt; alle formaten DecorTop zijn leverbaar!

Een aanrechtblad van decortop is praktisch in onderhoud, bekijk hieronder de tips!

Bekijk alle keukenblad materialen
DecorTop werkblad

Hoe maak je een decortop aanrechtblad schoon?

Bij normaal gebruik hoef je het DecorTop keukenblad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een schone doek. Door de diepere structuur kan er echter wat sneller vuil achterblijven in de poriën. Dit blad heeft dan ook een iets intensievere reiniging nodig dan bladen met een gladder oppervlak.

Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken verwijder je het best met onverdunde groen afwasmiddel. Laat dit even intrekken en maak het schoon met een doek of een melaminespons (Powerspons/Wonderspons). Neem het blad daarna af met een vochtige doek om resterend vuil weg te spoelen. Droog het blad na met een zachte doek.

Bekijk de Decortop werkbladen in onze showroom
Decortop keukenblad
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.