Werkbladen

Topcore

TopCore bestaat uit een kunststof kern dat onder hoge druk en temperatuur is samengeperst tot een blad van 10 mm. Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan!

DE VOORDELEN VAN EEN TOPCORE KEUKENBLAD

Het TopCore keukenblad biedt talloze mogelijkheden voor een trendy en uniek design. Het TopCore keukenblad biedt toegevoegde waarde door de unieke oppervlakstructuren. Naast de levensechte bovenlaag, voelt het ook echt aan als een speciaal materiaal. Het TopCore keukenblad maakt het mogelijk om natuursteen of hout te imiteren om een bijzondere uitstraling te creëren.
 
Bij een TopCore keukenblad zijn twee inbouwmethodes mogelijk: semi-onderbouw en vlakinbouw. Bij semi onderbouw wordt de spoelbak onder de rand gemonteerd. Bij vlakinbouw wordt de spoelbak in het werkblad gemonteerd waardoor het werkblad samen met de spoelunit een geheel vormt. Naast de keuze voor inbouwmethodes zijn er nog een aantal voordelen:

  • Door het compacte en dus stevige materiaal van een TopCore keukenblad, is het een stootvast blad. Het keukenblad bestaat uit meerdere lagen kraftpapier met fenolhars. Deze zijn onder hoge temperatuur en druk samengeperst. Ze kunnen zeker tegen een stootje.
  • Doordat het TopCore keukenblad een gesloten oppervlak heeft, is het watervast. Dit maakt het product makkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan hygiëne in de keuken!  
  • Het materiaal kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

DE NADELEN VAN EEN TOPCORE KEUKENBLAD

Er zijn vrijwel geen nadelen te noemen bij een TopCore keukenblad. Toch willen wij je graag attenderen dat het belangrijk is om op te letten met bepaalde dranken zoals rode wijn en koffie. Ook moet je opletten met agressieve schoonmaakmiddelen.
 
Doordat het TopCore keukenblad een diepere structuur heeft, blijft er sneller vuil achter in de poriën. Daarom is het belangrijk om het keukenblad intensief te reinigen.

Bekijk alle keukenblad materialen
TOPCORE Keukenblad

Hoe maak je een TOPCORE keukenblad schoon?

Een TopCore werkblad maak je eenvoudig schoon. Hoe ga je te werk? Neem het keukenblad af met een vochtige doek, en droog het na met een droge doek. Bepaalde vlekken, zoals vetvlekken of rode wijnvlekken, zijn te verwijderen met een zachte borstel in een sopje met groene zeep. Indien nodig, laat je het sopje voor enige tijd intrekken. Spoel het vervolgens na met water.

Bekijk de Topcore werkbladen in onze showroom
TopCore keukenblad
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.