Werkbladen

Toplaminaat

TopLaminaat® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is erg praktisch in onderhoud en bijna ieder ontwerp is mogelijk! Wil je bijvoorbeeld een groot keukeneiland, waarbij geen naad in het werkblad zichtbaar is? Dankzij de grote afmetingen van de plaat is dit mogelijk bij TopLaminaat. Een TopLaminaat keukenblad bestaat uit een 2 tot 10 cm dik basisblad waarop een HPL-toplaag is aangebracht. Ook zijn de bladen verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat je altijd een werkblad vindt dat past bij jouw interieur en smaak ‒ én jouw budget.

DE VOORDELEN VAN EEN TOPLAMINAAT AANRECHTBLAD

TopLaminaat aanrechtbladen hebben een ruime keuze aan kleuren en design keuze. Zo is er voor ieder wat wils! Ook is er een grote keuze aan randafwerkingen en diverse maten. Een TopLaminaat aanrechtblad is een betaalbare optie voor een aanrechtblad. Het aanrechtblad kent naast een scherpe prijs nog meer voordelen:

  • Een TopLaminaat aanrechtblad is bedekt met een 2 tot 10 cm dik basisblad met een HPL (high pressure laminate) toplaag. Doordat het TopLaminaat aanrechtblad een gesloten oppervlak bevat, is het zeer hygiënisch.
  • Voor het TopLaminaat aanrechtblad wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk materiaal. Dit watervaste materiaal kent vele voordelen.
  • TopLaminaat bestaat uit grote platen, waardoor het mogelijk is een werkblad te creëren waarbij je geen zichtbare naden hebt. Dit zorgt voor een esthetisch mooie afwerking.

TopLaminaat aanrechtblad

DE NADELEN VAN EEN TOPLAMINAAT AANRECHTBLAD

Doordat een TopLaminaat aanrechtblad zich in een lagere prijsklasse bevindt, heeft het materiaal een minder luxe uitstraling dan andere materialen. Dit komt door de toplaag die gebruikt wordt. Smaken verschillen hier natuurlijk over, dus wellicht ervaar jij dit anders. 

TopLaminaat kent een aantal nadelen:

  • Zet hete pannen niet op het werkblad neer. Het is belangrijk dat je onderzetters gebruikt, zodat de toplaag niet beschadigt.
  • Het is geen onverwoestbaar materiaal, waardoor bepaalde handelingen schade kunnen veroorzaken.
  • Tenslotte is het van uiterst belang dat er een goede afwerking wordt gebruikt om waterintreding te voorkomen. Zorg er dus voor dat je het werkblad aanschaft bij een betrouwbare keukenspecialist.

Bekijk alle keukenblad materialen

Hoe maak je een TopLaminaat aanrechtblad schoon?

Na gebruik is het toplaminaat aanrechtblad makkelijk af te nemen met een natte doek. Het is belangrijk om het goed na te drogen. Zodra er vetvlekken of rode wijnvlekken op het aanrechtblad terecht komen, is het mogelijk om deze te verwijderen met een zachte borstel met een sopje. Het wordt aanbevolen om groene zeep te gebruiken. Indien nodig, laat het sop voor enige tijd intrekken en spoel het goed na met water.

Bekijk de Toplaminaat werkbladen in onze showroom
TopLaminaat keukenblad
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.