Werkbladen

Toplaminaat

TopLaminaat® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. Een Toplaminaat keukenblad bestaat uit een 2 tot 10 cm dik basisblad waarop een HPL-toplaag is aangebracht. En de bladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw interieur en smaak ‒ én uw budget.

DE VOORDELEN VAN EEN TOPLAMINAAT AANRECHTBLAD

TopLaminaat aanrechtbladen hebben een ruime keuze aan kleuren en design keuze. Zo is er voor ieder wat wils! Ook is er een grote keuze aan randafwerkingen en diverse maten. Een TopLaminaat aanrechtblad is een betaalbare optie voor een aanrechtblad. Het aanrechtblad kent naast een scherpe prijs nog meer voordelen:

  • Een TopLaminaat aanrechtblad is bedekt met een 2 tot 10 cm dik basisblad met een HPL (high pressure laminate) toplaag. Doordat het toplaminaat aanrechtblad een gesloten oppervlak bevat, is het zeer hygiënisch.
  • Voor het toplaminaat aanrechtblad wordt er gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk materiaal. Dit watervaste materiaal kent vele voordelen, een daarvan is het gesloten oppervlak.
  • De naden van het toplaminaat aanrechtblad zijn niet zichtbaar in je keuken. Dit zorgt voor een esthetisch mooie afwerking.

TopLaminaat aanrechtblad

DE NADELEN VAN EEN TOPLAMINAAT AANRECHTBLAD

Doordat een TopLaminaat aanrechtblad zich in een lagere prijsklasse bevindt heeft het materiaal een minder luxe uitstraling dan andere materialen, dit komt door de toplaag die gebruikt wordt.

TopLaminaat kent een aantal nadelen:

  • Zet hete pannen niet op het werkblad neer. Het is belangrijk dat er onderzetters worden gebruikt, zodat de toplaag niet beschadigt.
  • Het is geen onverwoestbaar materiaal, waardoor bepaalde handelingen schade kunnen veroorzaken.
  • Tenslotte is het van uiterst belang dat er een goede afwerking wordt gebruikt om water intreding te voorkomen.

Bekijk alle keukenblad materialen

Hoe kan je een TopLaminaat aanrechtblad schoonmaken?

Na gebruik is het toplaminaat aanrechtblad makkelijk af te nemen met een natte doek. Het is belangrijk om het goed na te drogen. Zodra er vetvlekken of rode wijnvlekken op het aanrechtblad terecht komen, is het mogelijk om deze te verwijderen met een zachte borstel met een sopje. Het wordt aanbevolen om groene zeep te gebruiken. Indien nodig, laat het sop voor enige tijd intrekken en spoel het goed na met water.

Maak een afspraak in onze showroom
TopLaminaat keukenblad
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.