Ontdek de mogelijkheden

Keuken verbouwing

Voor veel huishoudens is de keuken inmiddels belangrijker geworden dan de woonkamer. Een kleine verbouwing kan ervoor zorgen dat je keuken een hele andere uitstraling krijgt. Onze monteurs kunnen veel meer dan enkel keukens installeren. Zij voeren ook ondersteunende werkzaamheden uit om de keukenruimte structureel anders te maken dan voorheen.
 
Heb je wel eens overwogen om jouw keuken te verbouwen, maar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen en wat er allemaal mogelijk is? Wij helpen je graag en weten precies waar je op moet letten. Bij een keuken verbouwing is het fijn vooraf te weten wat erbij komt kijken en wat de kosten zijn.

Bekijk op deze pagina mogelijkheden waarbij wij jou graag helpen.
Genoeg punten om (samen) over na te denken!

 

Tegelvloer
Tegelvloer leggen

De keuken is misschien wel de meest bezochte plek in huis. Het is daarom belangrijk een goede tegelvloer in de keuken te hebben die krasbestendig is, maar ook makkelijk schoon te houden is. Onze monteurs plaatsen graag een nieuwe tegelvloer in jouw keuken. Vloerverwarming erbij? Ook dat is door onze samenwerking met een installateur geen enkel probleem!

Stucwerk
Stucwerk

Een keuken betegelen is nog steeds populair, maar wist je dat een keuken stucen ook zorgt voor een mooi resultaat? Wanneer je een keuken gaat betegelen of sausen dient stucwerk vaak als ondergrond. Onze stukadoor helpt je graag met het stucwerk.

Keukenverbouwing
Indeling in ruimte wijzigen

Wanneer je niet meer blij bent met de indeling, maar geen ingrijpende verbouwing wil laten plaatsvinden, kunnen onze verbouwingsmonteurs je helpen door bijvoorbeeld een deur of een raam te verzetten naar een andere plek. Hetzelfde geldt voor het vernieuwen van het plafond of het (ver)plaatsen van een radiator. Of wil je een tussenmuur afbreken zodat jouw keuken nog ruimtelijker lijkt? Onze monteurs zijn van alle markten thuis.

Mogelijkheden verbouwing
Wat is nog meer mogelijk?

Natuurlijk kan je altijd bij ons terecht voor accessoires zoals een kraan, handgrepen of voor keukenonderdelen zoals een nieuw werkblad of nieuwe apparatuur. Een koelkast heeft bijvoorbeeld niet een oneindig leven. Wellicht functioneert jouw koelkast na 10 jaar nog prima, maar houd ook rekening met het energieverbruik. Investeer in zaken die je echt belangrijk vindt in je huis. Tip om te besparen: vraag naar onze showroommodellen, wellicht zit hier iets voor jou tussen.

Dit is Scheffer Keukens Nog meer over ons
Ons verhaal

Scheffer Keukens werd in 1978 opgericht door Albert Scheffer. Met hard werken, passie voor het vak en inzet voor de klant hebben wij een gezonde groei doorgemaakt.

Lees ons verhaal
Montage & Service

De montage & service hebben wij volledig in eigen beheer. Dit maakt dat wij 100 procent kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets krijgen wij regelmatig complimenten van klanten.

Onze montage & service
Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende baan in een sociaal en gestructureerd bedrijf? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Bekijk de vacatures
Contact

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Kom gerust langs voor een kop koffie! Of wil je contact met ons opnemen? Wij helpen je graag.

Onze contactgegevens
Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Lees onze antwoorden
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.