Scheffer Keukens
Veelgestelde vragen
en antwoorden
Per e-mail of per post ontvang je ruim van tevoren van ons de factuur. Je betaalt op de dag van levering door het bedrag aan ons over te maken. In de regel hanteren wij de regel: 90% betalen bij levering en 10% betalen na montage.
Het is raadzaam om de afmetingen van jouw keuken of de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt mee te nemen (download onze checklist). Inclusief de plek van deuren en ramen met vensterbankhoogte. Zo kunnen wij jou direct van goed advies voorzien en jouw droomkeuken in 3D tekenen.
Nee. Wij adviseren je wel om een afspraak te maken, maar je mag natuurlijk ook altijd bij onze showroom naar binnen lopen. Wanneer je een afspraak maakt, weet je zeker dat de verkoper alle tijd voor je heeft.
Geen probleem. Alle soorten opstellingen, kleuren en werkbladen kunnen passend worden gemaakt in jouw ruimte. Hierbij maken wij vrijblijvend een 3D tekening zodat je een beeld te geven van hoe jouw keuken er uit kan gaan zien.
Nee, je hoeft bij ons niks aan te betalen.
Scheffer Keukens is een CBW-erkende keukenspecialist. CBW staat voor Centrale Branchevereniging Wonen. Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van deze vereniging, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met diverse consumentenorganisaties. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Voor jou als consument betekent dit dat je waterdichte leveringsgaranties hebt. Bij de pagina downloads kun je de CBW-voorwaarden vinden.
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.