Scheffer Keukens
Veelgestelde vragen
en antwoorden
Op keukenapparaten krijg je altijd 2 jaar garantie. Bij de aanschaf van vier apparaten of meer apparaten van hetzelfde merk biedt een aantal merken een garantie van 5 of zelfs 8 jaar. Veelal na het 2e jaar met voorrijkosten.
Mocht je een melding hebben, horen wij het graag! Servicemeldingen kunnen telefonisch, in de showroom of via de website digitaal worden gemeld aan Scheffer Keukens. Die vind je op onze pagina met het Serviceformulier. Indien de service betrekking heeft op inbouwapparatuur is het in de praktijk vaak prettiger rechtstreeks contact te hebben met de fabrikant voor het inplannen van een afspraak.
Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. In bepaalde situaties zijn aan onze service kosten verbonden, maar ook vaak kosteloos. Onze servicemedewerkers brengen u graag op de hoogte.
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.