Overig

Atag VD16121D

Levertijd: Momenteel niet beschikbaar
  • 3 vacumeerniveaus
  • touch panel bediening
  • Aansluitwaarde: 0,32 kW
€ 1538,00
Bijzonderheden
  • Perfect voor het: marineren, portioneren, bewaren, hersluiten en vacumeren voor sous-vide koken
Bediening
  • Aan/uit knop
  • Instelling vacuüm niveau
  • Touch panel
  • Instelling sealing niveau
Functies
  • Drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken; van makkelijk te openen tot stevig dicht
  • Drie externe vacuümniveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessen
  • Drie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel: niveau 1 is voor kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten), niveau 2 is voor zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten), niveau 3 is voor stevige producten (stevige groenten, vlees, droge producten)
Veiligheid
  • Dubbel raam in de klep van vacuümmachine
Uitvoering
  • Beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om vloeistoffen mee te vacumeren
  • Door deze vacumertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuur
  • Lade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-)stoomovens)
Toebehoren
  • Externe vacuümslang
Technische specificaties
  • Aansluitwaarde: 320 W

Technische specificaties

Product0
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.