€ 100,- beloning voor bestaande klanten

Ambassadeur worden

Wanneer ben je ambassadeur?

Een ambassadeur heeft zijn huidige keuken gekocht bij Scheffer keukens

De beloning

Stel dat jouw buren, vrienden, collega’s of familie zich oriënteren op een nieuwe keuken. Dan weet je dat ze in elk geval een afspraak moeten maken met Scheffer Keukens. Vanwege onze aanpak, onze kwaliteit en service en natuurlijk onze scherpe prijzen. Jouw tip belonen we dan graag. Niet met waardebonnen of cadeaus, maar gewoon met keiharde cash: als de keuken wordt gekocht ontvang je direct een beloning van € 100,-!
 

Hoe verdien je die bonus?

Dat kan op twee manieren. Je kunt jouw tip aan ons doorgeven per e-mail (via ambassadeur@schefferkeukens.nl), met uiteraard de naam en adresgegevens van diegene die een nieuwe keuken zoekt. Maar we vinden het ook fantastisch als een koper jou als ambassadeur benoemt, omdat jij de weg hebt gewezen naar Scheffer Keukens.
 
En om het nog mooier te maken. Je kunt onbeperkt nieuwe keukenzoekers aanbrengen. In ieder geval tot het einde van dit jaar.
 

Spelregels

  • Tipgeld geldt alleen bij aanschaf van een keuken (= samenstelling van keukenmeubelen, apparatuur en werkblad al dan niet aangevuld met montage).
  • Maximaal 2 ambassadeurs per gekochte keuken.
  • Na aankoop kunnen niet alsnog een of meer ambassadeurs worden toegevoegd.
  • Met terugwerkende kracht worden geen ambassadeurs toegekend.
  • Indien meer dan het maximaal aantal (twee) ambassadeurs aangemeld zijn, bepaalt de keukenkoper aan welke twee ambassadeurs de beloningen worden toegewezen. Scheffer Keukens correspondeert niet over deze toewijzing.
  • Eigen medewerkers en zakelijke relaties zijn uitgesloten.

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.