Design keukens

Op zoek naar een design keuken? Een design keuken typeert zich door een strakke, luxe uitstraling die perfect past bij een modern interieur. Het design kan zo uniek zijn als wat je zelf wenst. Vaak wordt bij een design keuken gekozen voor gladde fronten. De modernste keukenapparatuur zorgen ervoor dat koken in een design keuken een echte beleving is.

Maak een afspraak in onze showroom

Elke design keuken is uniek

Design keukens zijn uitdagend en stijlvol en blijft altijd uniekdoor het tijdloze design. Dit tijdloze design zorgt voor een kookomgeving waar je een leven lang van kunt genieten. Wie wilt dat nou niet? Bij Scheffer Keukens stel je jouwdesign keuken helemaal zelf samen, van materiaal en kleur tot de apparatuur. In onze showroom vind je veel inspiratie voor jouw design keuken.

Kleur bepaalt de sfeer in de keuken

Naast het kiezen van luxe materialen in jouw keuken design is de kleur van uiterst belang. Kleur roept gevoelens en associaties op, Kleur zegt iets over de persoon en zorgt voor sfeer in jouw keuken. In ons assortiment vind je nagenoeg elke kleur die je kunt wensen, niets is te gek!.
 
Je kunt bij ons terecht met elk (kleur)vraagstuk en hierbij geven we je graag advies zodat jij de perfecte kleur voor jouw design keuken kunt kiezen. Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!
 

Duurzaamheid in jouw design keuken

Design keukens zijn vooruitstrevend en gaan mee met de ontwikkelingen, je ziet dan ook dat er veel gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. Het gebruik van duurzame materialen zorgt niet alleen voor een ‘design keuken look ‘, maar het heeft ook een langere levensduur. Een win-win situatie dus!

Materialen die geschikt zijn voor  het keukenblad van jouw design keuken zijn:

Vind je het lastig om het juiste keukenblad te kiezen? In deze blog geven we informatie over de verschillende materialen en tips zodat jij een passende keukenblad kunt kiezen!

Daarnaast kan worden gekozen uit meerdere  fronten, afkomstig van verschillende leveranciers:

Haal het maximale uit jouw design keuken met de juiste opstelling

Elke ruimte heeft een andere keukenindeling nodig, want elke ruimte is anders. Goed nadenken over de juiste keukenopstelling zorgt voor het optimaal benutten van de vierkante meters waarover je beschikt. Er zijn verschillende keukenopstellingen geschikt voor een design keuken:

De keukenopstelling draagt, net als de kleur en het materiaal, bij aan de uitstraling van jouw design keuken. Daarnaast dien je met nog meer aspecten rekening te houden bij het kiezen van de juiste keukenopstelling.

Hoe wil je bijvoorbeeld je keukenkastjes inrichten? Hoeveel kast- en werkruimte heb je nodig? Twijfel je over een kookeiland in je design keuken? Lees dan deze blog waarin we je alles vertellen over een kookeiland. Heb je vragen? Wij helpen je graag om ze te beantwoorden!

Hightech inbouwapparatuur

Design keukens die een vooruitstrevende, tijdloze en luxe uitstraling hebben beschikken vaak over de nieuwste gadgets. Dit zorgt niet alleen voor een mooie design uitstraling maar maakt het koken en huishouden ook efficiënter. Een design keuken geeft het jou meer plezier bij het maken van je favoriete gerechten! Bij Scheffer Keukens hebben we een ruim assortiment aan smart keuken apparatuur waarmee jij jouw design keuken in kunt richten. Tijdens een bezoek aan onze showroom laten wij je graag de werking van de apparatuur zien!

Keukenstyling

Volop mogelijkheden

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.