Moderne keukens

Op zoek naar een moderne keuken? Een moderne keuken typeert zich door het gebruik van verschillende materialen tegelijkertijd. Glas, steen, hout, kunststof, RVS, je kunt eindeloos combineren! In een moderne keuken zie je vaak een strak lijnenspel met weinig of geen ronde vormen en een gladde afwerking. Inbouwapparatuur is naadloos weggewerkt. Strak, modern en recht: combineer materialen en creëer zelf jouw unieke keuken.

Maak een afspraak in onze showroom

De mogelijkheden bij een moderne keuken

Strakke lijnen, vierkante vormen en een gladde afwerking. Is dit iets voor jou? Dan is een moderne keuken misschien wel waar je naar op zoek bent! Een moderne keuken geeft je de mogelijkheid eindeloos te combineren.Stel jouw moderne keuken geheel zelf samen zodat het helemaal jouw smaak is én perfect past in de ruimte. We zorgen er samen voor dat we van jouw droomkeuken werkelijkheid maken.

Maar voor welke materialen voor het keukenfront, welk werkblad en welke keukenapparatuur kies je, en bovenal: hoe combineer je dit met elkaar? Neem contact met ons op! Onze experts helpen je graag met het samenstellen van jouw perfecte keuken.

Welke opstelling kies jij voor jouw moderne keuken?

Een juiste keukenopstelling zorgt er voor dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Dit is van uiterst belang want elke ruimte is anders en in elke ruimte is een andere opstelling vereist. De keukenopstelling zorgt er dus voor dat de keuken optimaal is ingedeeld in de desbetreffende ruimte, wat resulteert in de perfecte ruimteoptimalisatie en een prettige kookomgeving. Verder is de indeling van een moderne keuken doorslaggevend in de indruk die de keuken achterlaat.


De verschillende keukenopstellingen en keukenvormen waar je uit kan kiezen zijn ruim. Naast de rechte keuken en hoekkeuken zijn er ook U-vormen, T-vormen en L-vormen beschikbaar voor jouw moderne keuken. Er zijn genoeg opties om er voor te zorgen dat jouw moderne keuken optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte!

De juiste materialen voor de gewenste uitstraling en sfeer

Bij Scheffer Keukens beschikken we over een groot assortiment materialen. Het kiezen van de juiste materialen in een moderne keuken is van uiterst belang voor de uitstaling en sfeer in de keuken. Ook hebben de materialen invloed op het onderhoud van de keuken. Kortom, allemaal punten om over na te denken voordat je je nieuwe moderne keuken uitkiest.
 
Om er voor te zorgen dat iedereen een passende keuken bij Scheffer Keukens kan vinden, hebben we een groot assortiment aan materialen, kleuren en apparatuur. Zo zijn de keukenblad materialen te verkrijgen in granietlaminaatcomposietDekton®keramiek en RVS. Allemaal materialen die geschikt zijn om in een moderne keuken toe te passen, geheel naar smaak en wens samen te stellen.
 
Wil je meer tips over het kiezen van het beste keukenblad? Lees dan ons blog ‘Hoe kies ik het beste keukenblad?' of neem contact met ons op. We helpen je graag!

Geen kleur is te gek in een moderne keuken

Bij Scheffer Keukens beschikken we over een ruime range moderne kleuren. Deze moderne kleuren zijn allemaal te gebruiken voor het personaliseren van jouw moderne keuken. Elk aspect van jouw moderne keuken is individueel te ontwerpen. Van de keukenwerkbladenfronten en tegels tot zelfs de inbouwapparatuur.

Keukenstyling

Volop mogelijkheden

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.