Dit is Scheffer Keukens

Open, eerlijk en deskundig

Ga je voor functioneel, of voor de nieuwste technieken? Voor klein en eenvoudig, of juist voor uitgebreid? Wat jouw wens ook is, bij ons krijg je gegarandeerd hoge kwaliteit. Bijna 40 medewerkers staan klaar om jou te begeleiden bij het kiezen van jouw droomkeuken, het monteren ervan, maar ook zeker voor de service achteraf. Bij ons krijg je alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt. We vinden het belangrijk dat je honderd procent plezier hebt van jouw keuken en dat je een volgende keer graag bij ons terugkomt! 

Scheffer Keukens
Ons verhaal

Scheffer Keukens werd in 1978 opgericht door Albert Scheffer. Met hard werken, passie voor het vak en inzet voor de klant hebben wij een gezonde groei doorgemaakt.

Lees ons verhaal
Keukenverbouwing

Wil je structureel de keukenruimte anders maken dan voorheen? Wij helpen jou graag bij deze keukenrenovatie. Genoeg punten om (samen) over na te denken! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over keukenverbouwing
Montage & Service

De montage & service hebben wij volledig in eigen beheer. Dit maakt dat wij 100 procent kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets krijgen wij regelmatig complimenten van klanten.

Onze montage & service
Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende baan in een sociaal en gestructureerd bedrijf? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Bekijk de vacatures
Contact

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Kom gerust langs voor een kop koffie! Of wil je contact met ons opnemen? Wij helpen je graag.

Onze contactgegevens
Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Lees onze antwoorden
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.