2.500 m² keukenplezier

Kom langs in onze showroom

Geen grote keukenhal, maar een overzichtelijke en sfeervolle showroom. In onze showroom vind je verschillende keukens in een huiselijke ambiance. Samen met jou selecteren wij jouw favoriete werkblad, keukenfront, keukenaccessoires, vloer- en wandtegels en niet te vergeten de apparatuur. Wil je liever lades in plaats van kasten? Liever een dubbele spoelbak in plaats van een enkele? Wij bieden jou de mogelijkheid om uitgebreid alles te bekijken en waar mogelijk te testen.

Maak een afspraak
Scheffer Keukens
Doe inspiratie op

Wij maken regelmatig plaats voor nieuwe keukenopstellingen. Zo laten we je altijd de nieuwste trends op het gebied van keukens zien! Een moderne keuken, design keuken, landelijke keuken, trendy keuken, greeploze keuken en nog veel meer. Onze collectie in de showroom is samengesteld vanuit het idee jou een ruime keus te bieden.

Naast het zien van verschillende keukenopstellingen, kun je uitgebreid apparatuur ontdekken van verschillende merken. Daarnaast vind je in de showroom veel verschillende wandtegels, vloertegels, maar ook bijvoorbeeld kranen of standbouw. Op deze manier doe je inspiratie op, ook met betrekking tot de aankleding van jouw keuken. Stel hierna jouw droomkeuken samen.

Bekijk de keukencollectie
Maatwerk mogelijkheden

Wanneer je na een ontdekkingstocht door onze showroom een redelijk beeld hebt van wat je mooi vindt (of wat niet) maakt onze adviseur samen met jou een 3D-tekening. Hierbij worden allerlei variaties, zoals fronten, kleuren en inbouwapparatuur snel visueel zichtbaar. Het is hierbij handig om de afmetingen van jouw keuken of de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt mee te nemen. 

Wij raden aan de 3D-tekening mee naar huis te nemen, er goed over na te denken, om vervolgens terug te komen met eventuele aanpassingen. Zo zijn wij, maar ook jij, er zeker van dat de keuken het uiterlijk en de functionaliteit heeft die volledig aansluit bij jouw wensen zodat jarenlang keukenplezier gegarandeerd is. 

Lees onze blogs & tips
Bereikbaarheid

Wil je een afspraak voor een bezoek aan onze showroom?
Vul hier het formulier in om een afspraak te maken of neem telefonisch contact met ons op.

Neem contact met ons op
0314-623658
info@schefferkeukens.nl

Scheffer Keukens
Gildenweg 1
7021 BS Zelhem

 

Plan route
Openingstijden

Tijdens onze openingstijden zijn we ook telefonisch bereikbaar.

Maandag 9:00 - 17:30 uur  
Dinsdag 9:00 - 17:30 uur  
Woensdag 9:00 - 17:30 uur  
Donderdag 9:00 - 17:30 uur  
Vrijdag (koopavond) 9:00 - 21:00 uur  
Zaterdag 9:00 - 16:00 uur  
Zondag Gesloten  

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.