Wat maakt onze montage en service zo bijzonder?

  • Montage en service wordt bij Scheffer Keukens uitgevoerd door hoofdzakelijk eigen monteurs. Door alle werkzaamheden in eigen beheer te hebben, of uitsluitend ondergebracht bij langdurige relaties, kunnen wij 100 procent kwaliteit garanderen.
  • De keuken wordt in afstemming met jou geleverd en geplaatst. Dit houdt meestal in dat wij van tevoren de keuken brengen met onze eigen vrachtwagen zodat de monteur de volgende dag direct aan de slag kan. Je hoeft dus niet dagen (of weken) tussen de dozen te zitten. Die bewaren wij voor je in ons eigen magazijn.
  • Bij Scheffer Keukens wordt met service nog ‘ouderwets’ omgegaan. Mocht bijvoorbeeld na levering een keukenlade door het inpakken van spullen minder goed sluiten, dan stellen wij de keukenlade graag voor je bij! Omdat we over eigen monteurs beschikken, is de service vaak snel geregeld.
  • Voordat de keuken gemonteerd wordt, bereiden wij voor zover nodig in onze eigen werkplaats alles tot in de puntjes voor.
  • Het vervangen en plaatsen van een keuken zorgt voor afval. Wij vinden het belangrijk om daar duurzaam mee om te gaan. Oude keukens worden uit elkaar gehaald en alle sloop- en verpakkingsmaterialen worden door ons meegenomen en dit afval wordt gescheiden in onze werkplaats. Recyclebare materialen worden afgevoerd naar gespecialiseerde bedrijven.
  • Niet voor niets krijgt Scheffer Keukens regelmatig complimenten van klanten die recent of langer geleden gekozen hebben voor een keuken van Scheffer Keukens en onze service bij montage, reparatie of renovatie als zeer prettig hebben ervaren.

Montage

De gemiddelde levertijd van een keuken is 10 tot 12 weken, maar kan afhankelijk van de productie nog variëren. Bij de aankoop spreken we globaal af wanneer we jouw keuken naar verwachting kunnen plaatsen. Ongeveer 3 weken voordat de plaatsing bij ons in de planning staat, nemen we contact met je op om de definitieve datum met je af te spreken. De montage gebeurt altijd door een gekwalificeerde monteur.

In de regel neemt het plaatsen van een keuken 2 tot 3 dagen in beslag. Dit hangt af van de grootte van de keuken. Zo kan het ook in 1 dag, maar is het ook mogelijk dat we een hele week nodig hebben. Voor ons is de kwaliteit van montage absoluut belangrijker dan snelheid. Alles moet perfect functioneren. Zo ben je verzekerd van veel plezier aan jouw nieuwe keuken.

Service

Mochten zich binnen de garantietermijn onverhoopt mankementen voordoen, dan verhelpen we die snel en tegen de laagst mogelijke kosten. Natuurlijk staan we ook graag voor je klaar als de garantie is verlopen. In dat geval zijn hier de gangbare kosten aan verbonden.

Service keuken
Als je niet tevreden bent met de werking van je keuken, dan helpen wij je graag! Voor keukens neem je contact op met onze serviceafdeling door het serviceformulier in te vullen of te bellen.

Service apparatuur
Is er iets mis met jouw apparatuur? Wij helpen je graag! Voor apparatuur neem je contact op met onze serviceafdeling door het serviceformulier in te vullen of te bellen. Indien de service betrekking heeft op jouw inbouwapparatuur is het in de praktijk vaak prettiger rechtstreeks contact te hebben met de fabrikant voor het inplannen van een afspraak. 

Dit is Scheffer Keukens Nog meer over ons
Ons verhaal

Scheffer Keukens werd in 1978 opgericht door Albert Scheffer. Met hard werken, passie voor het vak en inzet voor de klant hebben wij een gezonde groei doorgemaakt.

Lees ons verhaal
Keukenverbouwing

Wil je structureel de keukenruimte anders maken dan voorheen? Wij helpen jou graag bij deze keukenrenovatie. Genoeg punten om (samen) over na te denken! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over keukenverbouwing
Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende baan in een sociaal en gestructureerd bedrijf? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Bekijk de vacatures
Contact

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Kom gerust langs voor een kop koffie! Of wil je contact met ons opnemen? Wij helpen je graag.

Onze contactgegevens
Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Lees onze antwoorden
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.