Dit is Scheffer Keukens

Open, eerlijk en deskundig

Scheffer Keukens levert service en kwaliteit, dit beloven wij al sinds 1978. In de loop der jaren hebben wij al veel keukens ontworpen en opgeleverd. Wij vinden het belangrijk om jou een eerlijk advies te geven. Samen met jou bespreken wij in een persoonlijk gesprek jouw wensen. Voor iedere stijl en smaak hebben wij een op maat gemaakte keuken. Wij stellen jou wensen op het gebied van comfort, kwaliteit en stijl voorop. Zo krijgt jouw keuken een persoonlijk karakter en ben je er zeker van dat jouw keuken past bij jouw manier van koken en leven.

Scheffer Keukens is opgericht door Albert Scheffer. Sinds 2001 heeft zijn schoonzoon Tonny Jansen het overgenomen en staat er een nieuwe generatie aan het roer. Met hard werken, passie voor het vak en inzet voor de klant hebben wij een gezonde groei doorgemaakt. Tegenwoordig staan wij met bijna 40 medewerkers klaar om jou te begeleiden bij het keuzeproces, de montage, maar ook zeker bij de service achteraf.

Ons verhaal

Visie Scheffer Keukens

Een keuken kopen doe je niet in één dag, klanten mogen zo vaak bij ons langskomen als zij willen. Wij vinden het belangrijk dat klanten zeker weten dat zij bij ons hun droomkeuken kopen. Wij zijn er voor onze klanten. Zij mogen ons alles vragen en wij geven daar eerlijk, nuchter en deskundig antwoord op. Er zijn voor onze klanten betekent ook dat we de ontwikkelingen in de keukenwereld nauwgezet volgen: zowel de klantenwensen als het aanbod van de leveranciers. Dit vertalen we naar onze regelmatig veranderende opstellingen in de showroom. Wij bieden onze klanten continu nieuwe keukeninspiratie.

Ons verhaal
Maatschappelijke betrokkenheid

Het is voor ons vanzelfsprekend te letten op duurzaamheid. Kleine voorbeelden zijn het mee terug nemen van verpakkingsmateriaal om het vervolgens te scheiden en ervoor zorgen dat ingeleverde keukenapparatuur wordt gerecycled. Door o.a. verenigingen en evenementen in onze omgeving te sponsoren, proberen we ook een steentje bij te dragen aan de samenleving.

Dit is Scheffer Keukens Nog meer over ons
Keukenverbouwing

Wil je structureel de keukenruimte anders maken dan voorheen? Wij helpen jou graag bij deze keukenrenovatie. Genoeg punten om (samen) over na te denken! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer over keukenverbouwing
Montage & Service

De montage & service hebben wij volledig in eigen beheer. Dit maakt dat wij 100 procent kwaliteit kunnen garanderen. Niet voor niets krijgen wij regelmatig complimenten van klanten.

Onze montage & service
Vacatures

Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende baan in een sociaal en gestructureerd bedrijf? Solliciteer dan op één van onze vacatures.

Bekijk de vacatures
Contact

Wil je een bezoek brengen aan onze showroom? Kom gerust langs voor een kop koffie! Of wil je contact met ons opnemen? Wij helpen je graag.

Onze contactgegevens
Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van antwoorden op veelgestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Lees onze antwoorden
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.