Landelijke keukens

Op zoek naar een landelijke keuken? Een landelijke keuken typeert zich door het gebruik van natuurlijke materialen in zowel keukenkasten als keukenbladen. Hout en graniet zijn materialen die vaak terugkomen in een landelijke keuken. Daarnaast heeft een landelijke keuken vaak een sierlijke afwerking, bijvoorbeeld sierlijke handgrepen en keukendeuren. Landelijke keukens zijn naar eigen smaak volledig zelf samen te stellen. Warm, nostalgisch en sfeervol geeft je de charme van het platteland, gecombineerd met luxe en comfort.

Maak een afspraak in onze showroom

De sfeer in een landelijke keuken

Landelijke keukens zorgen voor een ruime, warme maar ook een traditionele belevenis. De landelijke keuken ademt een gezellige sfeer waar je met familie en vrienden urenlang gemoedelijk in kunt borrelen of dineren. De landelijke keuken is een keuken waar in geleefd kan worden.

Bij Scheffer keukens creëren wij samen met jou de sfeer waar jij naar op zoek bent in jouw landelijke keuken. Dit doen we door je te adviseren in het maken van de keuzes. Kleuren, materialen, indeling en apparatuur dragen namelijk allemaal bij aan de sfeer die jij in jouw landelijke keuken wil creëren.

Landelijke keukens zijn vaak ruime keukens

Landelijk leven kan inhouden dat je leeft in een ruime omgeving. Om deze royale en ruime sfeer te verwezenlijken is de indeling van jouw landelijke keuken erg belangrijk. Natuurlijk is een landelijke keuken ook geschikt in situaties wanneer je minder ruim woont.

Het is een uitdaging elke keuken correct in te delen in de beschikbare ruimte, zodat er maximaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Deze uitdaging gaan wij graag aan! De keuken moet correct worden ingedeeld in de beschikbare ruimte zodat er maximaal benut wordt gemaakt van de ruimte waarin de keuken geplaatst gaat worden.

Elke ruimte is anders, er zijn dan ook verschillende keukenopstellingen die in een landelijke keuken gebruikt kunnen worden:

Wil je graag advies over welke indeling er voor zorgt dat de beschikbare ruimte in jouw landelijke keuken optimaal wordt benut? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag!

De perfecte combinatie tussen hedendaags comfort en traditionele gezelligheid

Een landelijke keuken is dan wel traditioneel ingericht, maar de keukenapparatuur is dat allerminst. Naast de gezellige en warme uitstraling van een landelijke keuken kun je de keuken nog een moderne ‘knipoog’ geven door te kiezen voor hightech apparatuur.

Bij Scheffer Keukens beschikken we over een ruim assortiment keukenapparatuur. Met keukenapparatuur kun je zo veel mogelijk automatiseren en optimaliseren om zo een geweldige kookomgeving te realiseren. Wie wil er nou geen moderne ‘touch’ in een landelijke keuken?

Een landelijke keuken: ouderwetse gezelligheid en sfeer in een eigentijds jasje

Eén van de belangrijkste factoren voor het creëren van een ruime, warme en gezellige sfeer binnen een landelijke keuken zijn de kleuren en materialen die gebruikt worden. Bij een landelijke keuken wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren en materialen.

Natuurlijke materialen voor het keukenblad zijn bijvoorbeeld; keramiekgraniet, en composiet. Maar ook de keukenfronten kunnen van natuurlijke materialen worden gemaakt en zijn bij Scheffer Keukens in vele formaten, stijlen, kleuren en materialen te verkrijgen.

Scheffer Keukens beschikt over de Häcker Classic en Häcker systemat productielijnen voor keukenfronten, die je zelf kunt samenstellen. Hiermee kun je jouw landelijke keuken helemaal naar jouw wens en smaak inrichten en afwerken. Daarnaast beschikken we over keukenfronten van andere leveranciers waarmee we veel samen werken. Gegarandeerd dat er wat voor jou tussen zit!

Keukenstyling

Volop mogelijkheden

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.