Trendy keukens

Op zoek naar een trendy keuken? De trendy keuken typeert zich door een moderne look en is vaak voorzien van hippe designs en de nieuwste gadgets. Een trendy keuken is volledig in te richten op  jouw smaak en staat garant voor vele uren woon-, kook- en eetplezier door de mogelijkheden die de keuken allemaal te bieden heeft. Deze pagina geeft je meer inspiratie en informatie over de mogelijkheden die een trendy keuken te bieden heeft.

Maak een afspraak in onze showroom

Wat is een trendy keuken?

Het woord ‘trendy’ wordt vaak gebruikt, , maar wat is nou de betekenis van trendy? Een trendy keuken is hip, eigentijds en van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een spoelbak met een Quooker of een BORA kookveldafzuiging, maar ook een keuken eiland, keukendeuren die automatisch openen en een wijnklimaatkast behoren tot de mogelijkheden.


Een trendy keuken is naast eigentijds ook hipmodern en vooruitstrevend op het gebied van technische snufjes en stijlen. Deze kenmerken zijn bij  Scheffer Keukens in alle aspecten van een keuken door te voeren. We bieden veel mogelijkheden voor de materialen en kleuren tot aan de keukenapparatuur om zo de juiste trendy keuken voor jou samen te stellen!

Dee modernste keukenapparatuur vind je bij Scheffer Keukens

Bij Scheffer Keukens bieden we de nieuwste en modernste keukenapparatuur voor jouw trendy keuken. De smart keukenapparaten die wij bieden zijn vaak voorzien van Wifi connectie met een bijbehorende app. Deze ontwikkelingen dragen bij aan een optimale kookervaring!

Denk bijvoorbeeld aan het op afstand voorverwarmen van jouw smart keukenoven. Verder hebben we nóg meer oplossingen om het koken nóg efficiënter, gemakkelijker en leuker te maken. Een van de laatste trends zijn de inductie kookplaten met afzuiging in de platen. Lees in deze blog hoe je de beste inductie kookplaat met afzuiging kiest. Dit en veel meer laatste trends en nieuwe gadgets zijn een must have in jouw trendy keuken. Neem contact op en laat je adviseren door een van onze professionals.

De ideale trendy keukenindeling

Om de ruimte optimaal in te richten is de keukenopstelling erg belangrijk. De keukenopstelling zorgt er voor dat de keuken de beschikbare ruimte maximaal benut. Elke ruimte is anders en moet dus anders ingedeeld worden om het gewenste resultaat te bereiken. Het uiteindelijke doel is dat de ruimte optimaal wordt benut. Dit draagt bij aan een prettige kook- en leefomgeving. Er zijn verschillende keukenopstellingen geschikt voor een trendy keuken:

Een ontwikkeling in de keukenwereld zijn de greeploze keukens. Greeploze keukens zijn een lust voor het oog. Door het ontbreken van de handgreep lijkt de keuken ruimer en strakker dit past helemaal binnen de stijl van Trendy keukens!

De meest trendy materialen en kleuren bij Scheffer Keukens

Naast de nieuwste en modernste keukenapparatuur en een geschikte keukenopstelling moeten de materialen en kleuren ook aan je wens voldoen. Kleuren en materialen geven de karakteristieke eigenschappen aan de keuken en zorgen ervoor dat het totaalplaatje compleet wordt.

Voor een trendy keuken wordt vaak gekozen voor moderne kleuren en eigentijdse materialen. Denk hierbij aan materialen zoals RVS, dekton, beton, graniet met matte kleuren en een greeploos design. Is dit niet helemaal jouw smaak? Dan zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden als het om materialen en kleuren gaat.

Niet alleen het keukenblad, maar ook de keukenkastjes kunnen in materiaal en kleur geïndividualiseerd worden. Dit kan bijvoorbeeld aan de hand van de Häcker classic en Häcker systemat productie lijnen die Scheffer Keukens aanbiedt. Kortom, de mogelijkheden voor jouw trendy keuken zijn oneindig.

Keukenstyling

Volop mogelijkheden

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.