Werkbladen

Dekton

Graag presenteren we Dekton® by Cosentino. Revolutionair! Wie in een unieke ruimte zijn gerechten wil bereiden, vindt in Dekton® een bijzonder product dat mooi blijft. Dankzij het innovatieve productieproces ontstaat een modern, ultracompact blad met een indrukwekkende lijst aan voordelen; het is slijtvast, krasvast en bestand tegen hoge temperaturen. Dekton® onderscheidt zich door een extreem lage poreusheid en hebben vlekken geen kans.

DE VOORDELEN VAN EEN DEKTON AANRECHTBLAD

Een Dekton aanrechtblad is gemaakt van geavanceerd materiaal uit een mix van kwarts, porselein en glas. Deze producten worden in het productieproces samengeperst waardoor er een zeer hard en niet poreus materiaal ontstaat. Daardoor is Dekton een zeer geschikt materiaal voor het maken van aanrechtbladen. Daarnaast heeft Dekton een mooie en natuurlijke uitstraling die zorgt voor een mooie afwerking in jouw keuken.

Een Dekton aanrechtblad heeft naast een unieke en natuurlijke uitstraling nog een aantal voordelen:

  • Door de harde persing van een Dekton aanrechtblad geeft het de voordeel dat het erg krasbestendig is en ook erg slijtvast. Dit maakt dat een aanrechtblad van Dekton een lange levensduur heeft.
  • Een van de prettigste voordelen van een Dekton aanrechtblad is dat deze geheel vlekvast is. Dit komt door de extreem lage poreusheid van het materiaal en het feit dat er geen hars in Dekton is verwerkt. Hars zorgt namelijk voor verkleuring van chemische stoffen. Zelfs afvoerreiniger of oven-ontvetter veroorzaken geen schade aan een Dekton keukenblad.
  • Dekton aanrechtbladen zijn UV bestendig en verkleuren niet door de zon.
  • Vele materialen die gebruikt worden voor een aanrechtblad kunnen niet tegen hitte, Dekton is een materiaal die dit wel kan! Zelfs extreme temperatuur verschillen kan dit aanrechtblad aan.

DE NADELEN VAN EEN DEKTON AANRECHTBLAD

Een Dekton aanrechtblad kent vrijwel geen nadelen. Het enige nadeel dat het aanrechtblad kan hebben is dat het niet in de smaak valt. Dit is veelal een persoonlijke kwestie; over smaak valt nou eenmaal niet te twisten. Daarnaast is het vergeleken met de andere materialen aanrechtbladen een van de duurdere alternatieven die gebruikt kan worden als aanrechtblad.

Bekijk alle keukenblad materialen
DEKTON werkblad

Hoe kan je een Dekton aanrechtblad schoonmaken?

Omdat Dekton niet gevoelig is voor vuil, vlekken of andere viezigheid is het erg onderhoudsvriendelijk. Het is natuurlijk wel verstandig om het aanrechtblad regelmatig schoon te maken voor de persoonlijke hygiëne. Er kunnen namelijk resten van zeep, chemische producten of verschillende voedselmiddelen op het aanrechtblad blijven liggen. Dan is Cif of Glassex een goed middel voor het schoonmaken van het Dekton aanrechtblad. Vervolgens dien je het blad schoon te maken met water en te drogen met een doek.

Maak een afspraak in onze showroom
Dekton keukenblad
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.