Fronten

Keukenfronten zijn er voor ieder type keuken en dragen bij een unieke uitstraling van jouw keuken. Over het algemeen beïnvloeden keukenfronten de eerste indruk van de keuken. Keukenfronten zijn er in veel verschillende formaten, kleuren, materialen en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor lakfronten voor een design keuken, of kies voor een sierlijk front voor een landelijke keuken. De keuze in fronten is enorm en zorgt ervoor dat iedere keuken volledig naar wens en smaak samen te stellen is.

Häcker keukens kent drie productielijnen voor keukenkasten: Classic, Systemat en Concept 130. Vind het perfecte front voor jouw keuken door de collectie van Häcker ClassicHäcker Systemat en Häcker Concept 130 te bekijken. Daarnaast werken wij met andere leveranciers samen waardoor wij aan elke wens voldoen door voor elke keuken maatwerk te leveren. 

Häcker Classic

Deze jonge, moderne lijn biedt fronten in veel verschillende stijlen aan. Häcker Classic staat bekend als het prijsbewuste keukenconcept waarvan de klassieke onderkasthoogte 72 cm is.

Lees meer
Häcker Concept 130

Häcker Concept 130 is een bijzondere mix voor een uitmuntend design. Deze nieuwste collectie zorgt voor enorm veel mogelijkheden in iedere keuken.

Lees meer
Häcker Systemat

Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Häcker Systemat staat bekend als het ambitieuze, designgerichte systeemkeukenconcept.

Lees meer
Keukenfront op maat

Wij hebben verschillende leveranciers met wie wij samenwerken om het perfecte front samen te stellen. Elke keuken is anders, waardoor wij volledig op maat werken. 
Een van onze leveranciers is Tristar Keukens, een 100% Nederlands fabricaat. De collectie biedt veel keuzemogelijkheden uit materialen en kleuren. Zo bieden zij ook massief houten fronten aan in de uitgebreide collectie. 

Je kunt eindeloos combineren. Alle keukens worden volledig op maat gemaakt. Een voorbeeld hiervan is dat een standaardkorvenkast van 100 cm, ook in 103 cm gemaakt kan worden. Hierbij vinden geen onnodige kastboringen plaats. Door de eigen lakstraat is het mogelijk elke RAL of NCS-kleur voor jou te maken, zonder meerprijs. Daarnaast krijg je levenslange garantie op ladegeleiders en scharnieren. Ontdek de vele mogelijkheden en breng een bezoek aan onze showroom of neem contact op voor meer informatie.

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.