Neff
Neff
Maak kennis met onze unieke kookoplossingen

NEFF Apparatuur

Koken inspireert mensen, en mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles wat wordt gedaan bij NEFF. NEFF put uit hun rijke geschiedenis van ruim 140 jaar die begint in de Duitse stad Bretten. Daar start Carl Neff met de productie van koolkachels. Het idee dat niet het fornuis centraal staat, maar de kok erachter, vormt nog steeds de basis van de moderne NEFF keukenapparatuur. Hiermee helpt NEFF je om koken comfortabeler, gemakkelijker én leuker te maken. 

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er geen genoeg van - een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

Bekijk apparatuur

NEFF Service & Garantie

Service
Heb je vragen over een apparaat dat je wellicht wilt aanschaffen? Ben je op zoek naar een nieuw onderdeel voor jouw apparaat? Of wil je ondersteuning bij een defect of garantie? NEFF helpt je graag. Je kunt NEFF telefonisch bereiken via 088 - 424 4040. Voor het melden van een storing zijn zij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. Voor overige productvragen is NEFF bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kun je online een service afspraak maken.

Garantie
Standaard krijg je op NEFF inbouwapparaten 2 jaar garantie. Deze verlengde garantie geldt indien je in één keer vier NEFF inbouwapparaten aanschaft bij een Nederlandse leverancier. Om gebruik te kunnen maken van deze verlengde garantie dien je binnen 30 dagen na oplevering van de keuken met minimaal vier NEFF inbouwapparaten, het aanvraagformulier voor 5 jaar garantie hier volledig in te vullen en in te sturen.

Neff Slide & Hide

Met Slide draait de handgreep ergonomisch met je hand mee en met Hide verdwijnt de ovendeur geheel onder de oven.

Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.