Scheffer Keukens
Veelgestelde vragen
en antwoorden
Bij de aankoop van jouw keuken stemmen we met je af in welke periode de keuken wordt geplaatst. Ongeveer 3 weken van tevoren nemen we contact met je op om de definitieve datum vast te stellen. Mocht je zelf nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met ons opnemen.
Ja, mits de productietijd dit toelaat. Bij de aankoop wordt hier al rekening mee gehouden. En natuurlijk moet onze planning hiervoor de ruimte hebben. Dat stemmen we graag met je af.
Voor het bezorgen van keukens brengen wij geen kosten in rekening. Dit doen we met onze eigen vrachtwagen gratis in heel Nederland.
Gemiddeld ligt de levertijd tussen de 10 en 12 weken, maar kan afhankelijk van de productie nog variƫren. We stemmen dit zo goed mogelijk af op jouw wensen. Er is veel mogelijk als je jouw keuken snel nodig hebt. Informeer hiernaar bij jouw keukenadviseur. Mocht je de keuken later willen laten plaatsen, dan is dit altijd mogelijk.
Nee, wij plaatsen de keuken altijd van maandag t/m vrijdag.
Om volledige functionaliteit te bieden, heeft deze website jouw expliciete toestemming nodig om browsercookies op te slaan. Als je geen cookies toestaat, kun je bepaalde functies van de website mogelijk niet gebruiken.